Het team van True Grasses bestaat voor het grootste deel uit vrijwilligers. Zonder hen zouden we dit werk niet kunnen doen, bijvoorbeeld vrijwilligers die ons helpen met kantoorwerk, het schrijven van brieven, en nog veel meer. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, omdat True Grasses groeit! Wil jij deel uitmaken van een geweldig team, en iets betekenen voor de toekomst van achtergestelde arme mensen? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger!

 

Hoe kun je met ons meedoen?

Je kunt met ons meedoen door je aan te melden voor onze gebedsbrieven of mee te bidden, door samen te werken of misschien wel het team te komen versterken. Je kunt ook voor korte of langere tijd komen en anderen een bepaalde vaardigheid aanleren, of door ons financieel te steunen.  

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, of als je op wat voor manier dan ook betrokken wilt raken. Als je naar Tanzania wilt komen om vrijwilligerswerk te doen of TG te ondersteunen, vul dan het contactformulier in. Vergeet niet om op het contactformulier te zetten wat je talenten zijn, en op wat voor manier je True Grasses wilt ondersteunen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.